top of page
27 januari
Nieuwe vergunning brengt staalfabriek in de Eemshaven stap dichterbij: ‘Wij zijn heel erg blij

’s-Hertogenbosch, 27 januari 2022 – De kans dat het bedrijf Van Merksteijn in Almelo alsnog een walsdraadfabriek kan bouwen in de Eemshaven is een stuk groter geworden. De belangrijke vergunning in het kader van de Natuurbeschermingswet is namelijk onherroepelijk geworden.

Lees het volledige artikel hier.

 

44ce9efc-ba61-3c1e-8744-102cdeb93b06.jpg
25 februari 
Eindelijk een oplossing voor stikstof in Waalwijk? Samen met de gemeente Waalwijk hebben we gezocht naar een geschikte oplossing.

’s-Hertogenbosch, 25 februari 2021 – Waalwijk snakt naar de aanleg van de nieuwe insteekhaven. Om het miljoenenproject eindelijk van de grond te krijgen, koopt de gemeente een veehouderij en stikstofruimten van agrariërs. Het al lang slepende stikstofprobleem voor de haven lijkt daarmee voor een belangrijk deel opgelost.

Lees het volledige artikel hier.

waalwijk.PNG
30 september
ONTWIKKELING LOGISTIEK PARK MOERDIJK GAAT DOOR!

’s-Hertogenbosch, 30 september 2020 – De ontwikkeling van Logistiek Park Moerdijk kan doorgaan. Dat is duidelijk geworden na uitspraak van de Raad van State. In een tussenuitspraak in november 2019 vroeg de Raad van State de provincie om aanvullende maatregelen voor wat betreft de stikstofneerslag op Natura2000-gebieden. Volgens de Raad van State heeft de provincie deze maatregelen op adequate wijze heeft genomen.

Lees het volledige artikel hier.

Port of moerdijk.jpg
bottom of page